Over ons

Bij Hoorn Studios staan de deuren wijd open voor jouw productie! Je bent van harte welkom voor een livestream of recording. Als collectief bieden wij niet alleen verschillende ruimtes en de benodigde apparatuur, maar ook het bijpassende personeel; professionele technici die bekend zijn met de locaties en die samen met jou ervoor zorgen dat jouw productie er prachtig uit komt te zien.

Ons team

Maak kennis met het streamteam

Danique Jordan

Productieleider

”Danique was een hele fijne productie medewerker in ons theater. Ze is altijd vrolijk en open op de werkvloer en fijn aanspreekpunt voor deelnemers en gasten. Ze doet altijd haar uiterste best om het iedereen naar de zin te maken gaat uitdagingen niet uit de weg en wat ze nog niet wist wilde ze graag leren. Ze was altijd in staat om snel te schakelen als de planning in de praktijk anders uitpakte. Danique was vaak de stille kracht, die er op de achtergrond voor zorgde dat alles op rolletjes liep. En dat viel vooral op, als ze er niet was en al die vanzelfsprekende dingen er niet meer waren”

Janine Slijkhuis Directeur | Programmeur

Tim

Tim Berkeveld

Video Specialist

”Met Tim is AVproducties draaien een feestje. Als producent zie ik veel professionals voorbij komen maar er zijn er maar weinig die de combinatie van accuratesse, inzicht, flexibiliteit en een goed humeur in zich hebben. Tim heeft dat. Camerawerk, het beeldschakelen, vanuit eigen visie werken met de regie en pro-actief werken aan het mooiste plaatje; daarvoor moet je hem hebben. Dat hij dan ook nog moeite doet om goed op de hoogte te zijn van inhoud, doel en bereik van onze programma’s is natuurlijk helemaal een pre. Inhuren, die man”

René Janssen – Producent/eigenaar Productiehuis Cultopia. IBTV.nl 

Wilco

Wilco Verbeek

Streaming specialist

”Mijn ervaringen met Wilco Verbeek zijn heel positief. Een aantal keer hebben we nu samengewerkt waarbij hij de gehele streaming verzorgde. Dat bevalt goed omdat hij meedenkt, creatief is, maar ook geduldig en nauwgezet is. Als opdrachtgever vind ik het belangrijk trots te kunnen zijn wanneer het resultaat, dat in de vorm van bijvoorbeeld een filmpje op YouTube te zien is, bijvoorbeeld de juiste weerslag is van een ‘live’ gesprek of discussie. Dus wanneer sfeer en inhoud kloppen. Dat is tot nu toe steeds gelukt!”

Gabriël Verheggen, directeur ABC Architectuurcentrum

Jim

Jim Borra

Streamer/ENThousialist

Winnaar van de Hoornse Vrijwilligersprijs 2020

Jim is vanaf zijn zestiende officieel vrijwilliger bij Theater Het Pakhuis.
”Ik kwam als kind met mijn opa mee, die techniekvrijwilliger was. Daarna stage gelopen in Het Pakhuis en werd vrijwilliger. De live stream daar heb ik mede helpen ontwikkelen. Normaal deed ik het licht aan en nu draai ik livestream.”

Ervaringen

Dit is wat klanten over ons zeggen…