Over ons

Bij Hoorn Studios staan de deuren wijd open voor jouw video productie! Je bent van harte welkom voor een opname, livestream. We bieden niet alleen verschillende ruimtes en de benodigde apparatuur, maar ook het bijpassende personeel; professionele technici die bekend zijn met de apparatuur en locaties. We zorgen samen met jou ervoor zorgen dat de productie er prachtig uit komt te zien.

Ons team

Maak kennis met het HoornStudioteam

Wilco Verbeek

technisch voorbereider
Vmix Specialist

”Mijn ervaringen met Wilco Verbeek zijn heel positief. Een aantal keer hebben we nu samengewerkt waarbij hij de gehele streaming verzorgde. Dat bevalt goed omdat hij meedenkt, creatief is, maar ook geduldig en nauwgezet is. Als opdrachtgever vind ik het belangrijk trots te kunnen zijn wanneer het resultaat, dat in de vorm van bijvoorbeeld een filmpje op YouTube te zien is, bijvoorbeeld de juiste weerslag is van een ‘live’ gesprek of discussie. Dus wanneer sfeer en inhoud kloppen. Dat is tot nu toe steeds gelukt!”

Gabriël Verheggen, directeur ABC Architectuurcentrum

Tim Berkeveld

Eigenaar
Analog Way Specialist

”Met Tim is AVproducties draaien een feestje. Als producent zie ik veel professionals voorbij komen maar er zijn er maar weinig die de combinatie van accuratesse, inzicht, flexibiliteit en een goed humeur in zich hebben. Tim heeft dat. Camerawerk, het beeldschakelen, vanuit eigen visie werken met de regie en pro-actief werken aan het mooiste plaatje; daarvoor moet je hem hebben. Dat hij dan ook nog moeite doet om goed op de hoogte te zijn van inhoud, doel en bereik van onze programma’s is natuurlijk helemaal een pre. Inhuren, die man”

René Janssen – Producent/eigenaar Productiehuis Cultopia. IBTV.nl 

Michel Edelenbosch

camera en live editing specialist

Michel is een bekwame en toegewijde cameraman met meer dan 20 jaar ervaring. Hij besteedt veel aandacht aan details en zorgt ervoor dat elke opname goed wordt vastgelegd. Michel blinkt uit in het behouden van een duidelijk overzicht van de taak die voorhanden liggen en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt tijdens een opname.

Tiago Vilas Boas

Communicatie en
Marketing

Tiago heeft een geïntegreerd begrip van marketing, communicatie en strategie. Hij speelt een belangrijke rol in het vormgeven van de visie van de Studio en werkt samen met het team om een sterk en impactvol merk te creëren. Met zijn brede kennis van marketing en communicatie kan Tiago waardevolle inzichten en begeleiding bieden om ervoor te zorgen dat de berichtgeving van de Studio consistent en effectief is op alle kanalen. Hij is gepassioneerd over het ontwikkelen van een merk dat echt resoneert bij het publiek en is toegewijd aan voortdurende verbetering in alle aspecten van zijn werk.

Esmee Cornelissen

planner

Noa Appelman

audio / stream

meer dan 42 collega’s en we groeien

Ervaringen

Dit is wat klanten over ons zeggen…

nl_NLDutch